RTS

Terug naar wat je echt energie geeft

Na dertig jaar aan het hoofd van RTS willen Ronald Supply en zijn echtgenote Benedicte Vermeersch wat hooi van hun beladen vork halen. Met Lieven De Meester en Legia Capital trekken ze twee partners aan die met respect hun bedrijf verder laten groeien. De oprichters blijven aan boord en focussen en nemen elk taken op die hun meer liggen en opnieuw volop energie geven.

Van je hobby je beroep maken

Van je hobby je job maken: het is niet iedereen gegeven, maar Ronald Supply wel. Zijn hart ligt bij antennes, zendapparatuur, camera’s,… Hij maakt van zijn eenmanszaak RTS een referentie op het vlak van camerabewaking en straalverbindingen. RTS installeert professionele camerabewaking (CCTV en ANPR), draadloze beeld- en datacommunicatie, kritische radiocommunicatie en toegangscontrole. Klanten zijn vooral overheden, politiezones en grote bedrijven in Vlaanderen.

Groei vergt veel energie

Maar na 30 jaar mag het iets rustiger. Ronald wil technisch absoluut zijn bijdrage blijven leveren, maar voor de verdere uitbouw, de vraag vanuit de klanten en de markt van RTS is veel meer energie nodig, dat weet hij. Zijn echtgenote Benedicte denkt er net zo over. Voor haar is de combinatie facturatie/boekhouding/finance/HR veel geworden. Zij zou liever focussen op het financiële en de personeelszaken. Ze vinden een match in de combinatie van Legia Capital en Lieven De Meester.

Twee innovatiestromen

Benedicte werkt vandaag 4/5, Ronald legt zich toe op het hardware-technische en de klanten met wie hij al van oudsher werkt. Als nieuwe CEO neemt Lieven de algemene leiding en sales over, maar op een zeer pragmatische manier. “Samen met Ronald en Benedicte vormt hij de ruggengraat van RTS, bijgestaan door een team van leidinggevenden. Ondertussen zet Lieven in op de verdere groei van RTS en op twee innovatiestromen: “Naast de hardware wil ik ook ANPR-software ontwikkelen en inzetten op toegangscontrole. Legia Capital is voor mij een gezond klankbord: ze komen enkele keren per maand langs en de Raad van Bestuur om de drie maanden is voor mij een strategisch en kritisch reflectiemoment waar alle punten op tafel kunnen en mogen komen.”

Legia Capital is voor mij een gezond klankbord: ze komen enkele keren per maand langs en de Raad van Bestuur om de drie maanden is voor mij een strategisch en kritisch reflectiemoment waar alle punten op tafel kunnen en mogen komen.”

Lieven De Meester, buy-in manager en CEO RTS

Activiteit:

Installatie van professionele camerabewaking (CCTV en ANPR), draadloze beeld- en datacommunicatie, kritische radiocommunicatie en toegangscontrole.
www.rts.be

Type:
Opvolging

Instap:
Juni 2021